Tuesday, October 1, 2013

Kisah Pelik Tapi Benar: Lelaki Kahwin Dengan Patung Untuk Seks !!'wanita' seksi

Macam-macam ragam perangai manusia yang semakin pelik. Lelaki, wanita dan seks tidak dapat dipisahkan, tarikannya bagaikan magnet. Itu normal. Yang tidak normalnya apabila lelaki menggunakan patung sebagai objek pelepas nafsu serakah.

Biasanya patung seks atau doll sering dikaitkan dengan kelasi kapal yang berbulan ditengah samudera. Tapi awas, selepas melepas hajat perlulah dibersihkan dengan sebaiknya jika tidak semut pula akan berkongsi sama. 
Aku ada dua 'isteri' tau... Ko jeles?
Bagi lelaki yang dah muak dan tidak bercaya dengan tipu daya wanita lagi dan hanya pandai menuntut bermacam-macam dan hanya memeningkankan kepala dan menyakitkan hati saja. Walaupun dikatakan gila, tapi gila yang tidak menggangu orang lain. Lebih baik dikerjakan doll itu dari merogol pula....


Kahwin Dengan Patung

Michigan: Seorang lelaki di Amerika Syarikat berkahwin dengan patung yang benar-benar menyerupai seorang wanita selama 13 tahun.   Menurutnya, dia perlu menyimpan wang selama setahun setengah untuk membeli patung wanita dari kilang pengeluar patung, RealDoll dengan harga AS$6,000 (RM19,566).

Patung yang dibelinya pada 2000 itu diberi nama Sidore Kuroneko. Davecat kemudian membentuk wajah, warna mata, warna kulit, susuk tubuh dan payu dara patung itu. “Hasilnya benar-benar mengagumkan bagai jatuh cinta pandang pertama,” katanya.

RealDoll ialah kilang pengeluar patung seks. Secara anatomi. Sidore memang menyerupai manusia. Kulitnya amat halus walaupun diperbuat daripada silikon. Walaupun Sidore ialah patung seks, tetapi Davecat menganggapnya sebagai pasangan hidupnya. Menurut Davecat, hubungannya dengan Sidore dapat dibahagikan kepada 70 peratus hubungan seksual dan 30 peratus hubungan semula jadi. Dia juga mengakui dirinya sering tertarik dengan robot wanita atau Gynoids.

Davecat berkata, keputusannya untuk menjalin hubungan dengan patung dibuat selepas hubungannya dengan manusia sering menemui kegagalan. Menurut Davecat, hubungannya dengan patung yang disebut sebagai ‘Sintetik’ lebih bermakna.

“Pengalaman saya dengan ‘Organik’ (manusia) tidak pernah bertahan lama atau selalu berakhir dengan kekecewaan. “Sintetik tidak akan curang, berbohong atau mengadili diri anda,” katanya. Selain Sidore, dia juga memiliki sebuah patung yang dibelinya dari Russia dan dinamakan sebagai Elena. Menurutnya, Elena ialah patung simpanan dan juga teman kepada Sidore. - Agensi


Lihat apa manusia pelik ni buat...
Pakai baju dulu...
Nak tambah kopi...sayang..?
I buatkan special untuk you..
I Love You...
I miss you to..
 http://www.coloradonewsday.com

@Jika doll ini boleh berkata-kata, nescaya akan berlambaklah anak dara yang tak pernah berlaki..huhu

No comments:

Post a Comment