Wednesday, May 15, 2013

Suami Gagal Memasukkan ‘Buah Zakar’Kah..kah..kah… sorrylah nak tegelak pun ada tapi taklah sampai berguling2… terbaca satu entri lama, tapi terpikir juga masih ada lagi manusia yang macam ni.. atau nak kelainan kot!.. jangan kata nak masukkan telor.. sekuat segagah manapun lelaki, jika dijentik telornya mesti terasa sengalnya.. he3.Siapa yang baru nak kahwin, jangan sondol aja.. atau Kalau nak tahu macamana cara selamat dan dapat membahagiakan isteri pergilah dapatkan buku Permata Yang Hilang, mungkin boleh membantu..


SAYA mendirikan rumah tangga pada Januari lalu, tetapi sehingga hari ini saya belum dapat lagi memasukkan buah zakar saya ke dalam kemaluan isteri. Isteri saya mengadu sakit apabila buah zakar saya hendak dimasukkan. Dia memaklumkan buah zakar saya terlalu besar. Saya berusia 37 tahun, manakala isteri 28 tahun. Apa perlu saya lakukan?

RAHMAN
Johor Bahru, Johor


Walaupun anggota sulit wanita boleh mengembang dan meluas, belum ada lagi wanita memasukkan buah zakar lelaki atau suaminya ke dalam faraj.

Jika dilakukan juga, sudah tentu ia menyakitkan dan suami mungkin ‘pengsan’ dulu akibat kesakitan yang teramat sangat berikutan buah zakar itu sungguh sensitif dan menyakitkan jika dicengkam!

Mungkin yang anda maksudkan ialah zakar, bukan buah zakar. Setahu saya, benda paling besar pernah dimasukkan ke dalam faraj di negara ini ialah bola ragbi. Jadi faraj berkemampuan untuk melega, meluas dan memanjang jika wanita itu mahu begitu.

Sehubungan itu, tiada zakar yang tidak dapat dimasukkan ke dalam faraj kerana wanita mampu mengawal pembukaan farajnya. Jika wanita ini tidak tahu dan panik, mungkin satu jari pun sukar dimasukkan kecuali faraj yang cacat, iaitu pembukaan kecil atau anggota sulit itu kecil dan tidak mampu berkembang ke tahap matang.

Saya syorkan anda dan pasangan berjumpa doktor untuk mendapat bimbingan dan pemeriksaan. Jika ada kecacatan, doktor akan dapat kenali dan memberi rawatan sewajar.

No comments:

Post a Comment