Monday, February 18, 2013

Muflis sebab nak Seksi

Nak jadi seksi tak salah
Sebab seksi itu menawan
Siapa tak suka jadi seksi

Kalau nak seksi
pergi laa buat senamam punggung…
Belajar dulu dengan askar pencen
Yang tonggeng kat rumah Ambiga tu
Ha..ha..ha..

Sudah laa mahal gila
Nasib baik tak mati
Tapi tak seksi-seksi
Ha..ha..ha..

Apa laa bodo Minah ni…
Bodo macam telor
Ha..ha..ha..


 
Silikon, implan nyaris bawa maut
Las Vegas: Seorang bekas penari bogel mengakui kesal melakukan pembedahan kosmetik di punggung kerana ia hampir membawa kematiannya.

Renee Talley, 44, yang kini seorang pelayan eksklusif kelab malam di sini berkata, semuanya gara-gara mahu kelihatan lebih seksi untuk memastikan dia terus mendapat pelanggan.

Dia memberi amaran kepada orang lain supaya mengelak daripada pembedahan itu yang memberi risiko kepada kesihatan.

Talley yang ada empat anak memuat naik keadaan punggungnya di YouTube sebagai ingatan kepada orang lain dan sejuta orang sudah menonton klip itu.

Mimpi ngeri untuknya bermula tiga setengah tahun lalu selepas menjalani suntikan silikon yang dibeli di pasaran gelap sebelum implan dimasukkan supaya punggungnya lebih bulat.

Tetapi, silikon itu menyerap ke bahagian belakang dan betisnya selain menyebabkan punggungnya kendur.

“Pada mulanya, doktor berkenaan kata dia tidak mahu masukkan implan selepas membedah bagi mengeluarkan silikon itu sebelum mengubah fikiran.

“Saya jatuh sakit beberapa hari kemudian pada Julai lalu. Saya sukar bernafas. Saya hanya boleh berjalan dua langkah sebelum duduk semula.

“Kemudian parut selepas pembedahan itu terbuka dan ini mengancam jangkitan dalaman. Saya akhirnya buat keputusan untuk mengeluarkan implan itu selepas ia terbalik ketika menunjukkannya kepada seorang kawan,” katanya.

Kos perubatannya kemudian mencapai £200,000 (RM1 juta). Talley ketika ini sudah muflis dan menimbang untuk menyaman pakar bedah itu.
AGENSI

No comments:

Post a Comment