Thursday, March 21, 2013

Kes Saman: Papagomo Cabar Anwar BalikAnwar Ibrahim ketika ditemui pada satu wawancara eksklusif 
di pejabatnya. - Foto Sinar Harian
 
Alangkah moleknya jika hukum hudud diamalkan. Itu hukum Tuhan, Jika anwar didapati bersalah, teringin juga nak rejam batu kat dia.. Tapi macamana jika didapati tak bersalah?
Macamana pula jika Papagomol kena Qasaf.. Pun teringin juga nak bedal 80 rotan..

Nak minta tolong sikit kat Papagomol... Kalau boleh toksah la.. keluar yang itam-putih
Kasilah Colour sikit kalau tak boleh 3D pon.. Rasa macam ketinggalan zaman sikit!
************************************Anwar serah cabaran Papa Gomo kepada peguam

PETALING JAYA - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyerahkan 'cabaran' Papa Gomo yang memberi beliau tempoh 48 jam supaya menarik balik saman terhadapnya jika tidak mahu lebih banyak pendedahan dibuat.

"Saya serahkan perkara itu kepada peguam saya untuk uruskannya," kata beliau ringkas pada sidang media di sini, hari ini.

Papa Gomo membuat kenyataan beliau enggan menarik balik tuduhan dan membuat permohonan maaf walaupun bakal berhadapan saman berjumlah RM100 juta, sebaliknya mahu mendedahkan lebih banyak video membabitkan Anwar.

Menerusi sebuah entri di blognya semalam, Papa Gomo berkata, beliau ingin mengikut jejak langkah idolanya, bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad yang enggan memohon maaf apabila menggelarkan Anwar sebagai homoseksual.

"Saya nak menyatakan bahawa saya memohon maaf kepada Datuk Seri kerana saya tidak ada pilihan lain selain daripada terus mendedahkan kegiatan tak bermoral Datuk Seri agar rakyat mengetahui kebenarannya," tulis blogger pro-Umno berkenaan.

Anwar memulakan proses perundangan ekoran pendedahan gambar dan video lelaki mirip pemimpin utama pembangkang itu, semalam.

Ketua Umum PKR itu memberi masa 48 jam supaya Papa Gomo menarik balik tuduhan dan memohon maaf terhadapnya.

Namun Papa Gomo dilihat bertegas dengan pendedahannya itu dan menegaskan apa yang dilakukannya hanyalah untuk menyedarkan masyarakat bahawa Anwar tidak layak menjadi pemimpin. -SH

@ Paling cikai pon buatla macam gini, baru nampak real sikit...No comments:

Post a Comment