Monday, September 9, 2013

Kisah Sadis: Lelaki Nekad Potong Buah Zakarnya Sendiri

Penumpang yang menunggu kereta api di Stesen Dongdaegu di Daegu, Korea Selatan mengalami kejutan dalam hidup mereka selepas seorang lelaki dalam usia 30an bertindak melondehkan seluarnya dan memotong buahnya dihadapan orang ramai... huhu.

Daripada apa yang dilaporkan, lelaki itu adalah seorang yang mengalami mental yang tidak stabil dan telah kehilangan tempat tinggal. Beliau menyatakan melalui zaman kanak-kanak yang dasyat. Dia mula menjerit dan menyesali ke atas dirinya yang menemui kegagalan dalam kehidupan.

Akhirnya, dia membuat kesimpulan bahawa ia akan menjadi lebih baik jika dia memastikan bahawa seseorang sepertinya tidak boleh dilahirkan lagi dan mengalami "kegagalan pada kehidupan" seperti dirinya ke dunia ini dan terus bertindak mengeluarkan pisau, melondehkan seluarnya dan memotong buah zakarnya sendiri di tengah-tengah stesen.

Orang ramai terkejut dan panik dengan apa yang mereka saksikan. Polis kemudian mengenal pasti mangsa itu sebagai Encik Kim, 32 tahun.  Source: bestgore.com

No comments:

Post a Comment