Saturday, September 14, 2013

Wanita Yatim Piatu Jadi Alat Pemuas Nafsu Jantan Sial


Hiasan latar jer..

Nasib malang yang bertimpa, sudah jatuh ditimpa tangga, ditimpa pula sipasu bunga. Aduyai... Inilah akibatnya kerana terlalu percayakan lelaki. Selalu ingati pesanan orang tua, Tidak akan tempua bersarang rendah atau ada udang disebalik batu. Jadilah seperti burung merpati. Jinak ditangan, ditangkap lari...

 Noda Balas Budi

Kuala Lumpur: Seorang wanita berusia 23 tahun yang tertekan selepas dipaksa menjadi hamba seks seorang lelaki sejak lima tahun lalu, cuba menamatkan riwayat hidupnya dengan meminum sejenis cecair antiseptik menyebabkan dia kini terlantar di hospital.

Difahamkan, wanita yatim piatu itu tinggal serumah dengan lelaki berusia 37 tahun terbabit sejak berusia 17 tahun berikutan mahu membalas budinya yang menyelamatkan mangsa daripada kes ugutan menggunakan gambar bogel.

Vanitha
Bagaimanapun, selepas menyelamatkan wanita itu daripada masalahnya lima tahun lalu, wanita berkenaan dipelawa tinggal bersamanya sebagai kekasih gelap dan diminta melayan nafsu lelaki itu meskipun dia sudah mempunyai isteri dan dua anak.

Menceritakan kembali kejadian itu, mangsa yang mahu dikenali sebagai Vanitha, 23, berkata, bapanya meninggal dunia ketika dia berusia 13 tahun dan tinggal bersama kakaknya di Sri Petaling, dekat sini. Pernah cuba untuk melarikan diri, tapi jantan itu dapat mengesannya.

“Saya menjadi rapat dengan lelaki berkenaan yang mempunyai pertalian kekeluargaan ketika saya berusia 17 tahun dan menghadapi masalah dengan bekas teman lelaki selepas diugut menyebarkan gambar bogel di Internet jika enggan menyerahkan RM7,000. -Mmetro.


No comments:

Post a Comment